REVOMAXII

VAN OPTICLIMATE

Revomax center Remote Support

Ontdek de RevomaxII – de eerste alles-in-één airconditioner
ter wereld met een stabiele temperatuur en luchtvochtigheid

REVOMAX SMART REMOTE CONTROLLER BEDIEN UW KLIMAATSYSTEEM OP AFSTAND

MET OPTICLIMATE.

Met de Smart Remote Controller kunt u uw OptiClimate(s) op afstand bedienen, of support ontvangen (vanaf elke locatie ter wereld). Dit betekent dat uw klimaatsysteem te allen tijde kan worden gecontroleerd.

De Smart Remote Controller wordt in de buurt van de OptiClimate(s) geplaatst en communiceert via internet met de computer of smartphone op afstand, die de OptiClimate(s) bestuurt. Beheer het klimaat in uw ruimte met de Smart Remote Controller en bescherm uw omgeving tegen oververhitting, waterlekkage, brand en andere risico’s.

De Revomax smart controller
wordt standaard meegeleverd bij alle RevomaxII modellen

 

GELIJKMATIGE STAAT GELIJKTIJDIG KOELEN, VERWARMEN, ONTVOCHTIGEN, FILTEREN EN LUCHT CIRCULEREN.

DAT IS KOEL!

De RevomaxII is een klimaatbeheersysteem met onze nieuwe Infinity DC-invertertechnologie, die het breedste capaciteits-bereik heeft van alle bestaande airconditioningunits. We kunnen zo laag gaan als 20-30% koelcapaciteit waar andere producten slechts zo laag kunnen gaan als 60%. Dit resulteert in een superstabiel klimaat, ongeacht of de klant minder armaturen heeft geïnstalleerd dan optimaal.

Geen vochtigheid veranderingen
Constante-temperatuur
Stabiele Temperatuur

Superstabiele luchtvochtigheid. Met de RevomaxII zal de luchtvochtigheid binnen ±4%RH van het ingestelde punt blijven (figuur 1). Met de PRO4 zal de luchtvochtigheidsschommeling 20% zijn, en normale airconditioners kunnen de luchtvochtigheid niet eens regelen.

Superstabiele kamertemperatuur. Met de RevomaxII zal de temperatuur binnen ±0,2°C van het ingestelde punt blijven (figuur 2). Ontvochtiging.

Superstabiele uitvoertemperatuur. Met de RevomaxII zal de uitvoertemperatuur tijdens ontvochtiging ’s nachts of overdag hoogstens met 0,4°C fluctueren (figuur 3). De temperatuurschommeling van de PRO4 kan oplopen tot 40°C en dalen tot 10°C, afhankelijk van de binnentemperatuur. Voor veel toepassingen en plantensoorten is dit erg belangrijk. Bijvoorbeeld, bij groene groenten zoals sla en kruiden, leiden hoge temperatuurschommelingen tot gestreste planten.

Hoe stabieler de uitvoertemperatuur, hoe minder stress voor de planten. Dankzij deze nieuwe functie kan de unit nu worden gebruikt voor een veel grotere verscheidenheid aan toepassingen en planten.

De bovenstaande nieuwe functies zijn mogelijk gemaakt door onze gepatenteerde dubbele EEV (Electronic Expansion Valve) technologie en intelligente software. Wij zijn de enige leverancier met deze technologie. Dit brengt de RevomaxII naar een nieuw niveau van controleerbaarheid, flexibiliteit en nauwkeurigheid.

De RevomaxII-units worden ook geoptimaliseerd voor het kweken met LED. Bij het kweken met LED stijgt de kamertemperatuur langzamer dan bij HID-lampen, en fotosynthese zal minder optimaal zijn. Met de RevomaxII wordt de kamer verwarmd met de DC-compressor in verwarmingsmodus zonder externe elektrische kachels te gebruiken. Op deze manier wordt de optimale temperatuur op de snelst mogelijke manier bereikt en wordt de optimale fotosynthese sneller bereikt. Tijdens het verwarmen blijft het ontvochtigingsproces actief om ervoor te zorgen dat de luchtvochtigheid nog steeds wordt gecontroleerd.

Bovendien worden de RevomaxII-units geleverd met een 7-inch Smart Remote-controller die via Wi-Fi of bedraad op internet kan worden aangesloten. Hiermee kunt u de RevomaxII op afstand bedienen en waarschuwingen en meldingen per e-mail ontvangen.

DE LUCHTKWALITEIT VERBETEREN

Het vochtgehalte in de lucht kan overal aanwezig zijn en kan een negatief effect hebben op uw gezondheid en uw gewassen. Hoge luchtvochtigheid kan zeer schadelijk zijn en kan schimmel, rot, roest en een muffe geur veroorzaken. Te veel luchtvochtigheid kan leiden tot huisstofmijt en allergenen. Het is daarom essentieel voor een optimaal binnenklimaat om de luchtvochtigheid te beheersen. De RevomaxII helpt u om onder de meest extreme omstandigheden de ideale omgeving te creëren.

De ontvochtigingsfunctie van alle andere (watergekoelde) airconditioningsystemen op de markt werkt samen met koeling. Tijdens het koelen wordt de lucht automatisch ontvochtigd vanwege condensatie op de warmtewisselaar. Als er weinig warmte in de lucht is, wordt de vereiste temperatuur snel bereikt en stopt de airconditioning met koelen en dus met ontvochtigen. Dit resulteert in een hoge luchtvochtigheid. In vergelijking met concurrenten heeft de RevomaxII de unieke eigenschap dat hij kan blijven ontvochtigen nadat de gewenste temperatuur is bereikt

VOORKOM SCHADELIJKE STOFFEN EN ONAANGENAME GEUREN

De ingebouwde lichtgewicht stof- en koolstoffilter houdt de interne componenten vrij van stof en zogenaamde vluchtige organische stoffen (VOS) en absorbeert storende geuren zoals oplosmiddelen, weekmakers, kook- en voedselgeuren, rook en lichaamsgeuren.

De ontvochtigingsfunctie gaat ook preventief om met muffe geuren door schimmelvorming als gevolg van condensatie.

VEILIG SYSTEEM

De RevomaxII heeft allerlei ingebouwde beveiligings mechanismen die ervoor zorgen dat het één van de veiligste klimaatsystemen op de markt is

Ingebouwde temperatuurbeveiliging

De ingebouwde temperatuurbeveiliging verbreekt de warmtebronnen wanneer een geconfigureerde temperatuurbeveiligingswaarde wordt overschreden. Bijvoorbeeld wanneer de watertoevoer verstopt is, kan uw hele oogst verloren gaan.

Ingebouwde waterlekkagesensor

Een ingebouwde waterlekkagesensor zorgt ervoor dat de watertoevoer wordt afgesloten om verdere schade te voorkomen. Dit kan gebeuren in geval van een gesprongen leiding of gebroken link of verbinding, of een verstopt riool

BRANDVEILIG

De RevomaxII is een veilig klimaatsysteem met ingebouwde beveiligingsmechanismen. Alle elektrische componenten, inclusief de verwarming en verbindingen, zijn opgenomen in de stalen behuizing, waardoor het systeem brandveilig is.

SMS ALARM MODULE

De RevomaxII heeft ook een potentiaalvrij alarmcontact voor het aansluiten van apparaten zoals een SMS-module. De Smart Remote-controller, wanneer verbonden met Wi-Fi of bedraad, stelt u in staat om alarmen en waarschuwingen per e-mail te ontvangen.

OPTICLIMATE

WAAROM KIES JE VOOR DE OPTICLIMATE REVOMAX

 • Digitale invertertechnologie met het breedste capaciteitsbereik van 30-100%.
 • Intelligente klimaatbeheersing met een stabiele temperatuur en luchtvochtigheid.
 • Geoptimaliseerd voor LED-horticultuur.
 • De perfecte klimaatbeheersing het hele jaar door.
 • Koelen, verwarmen, ontvochtigen, circuleren en filteren in één apparaat.
 • Photocell; de photocell activeert automatisch de koelmodus in de ochtend en de verwarmings-/ontvochtigingsmodus ’s nachts.
 • Het stilste systeem dat er is.
 • Relatief laag stroomverbruik.
 • Ontvochtigen tijdens dag, nacht of continu mogelijk.
 • Instelbare koelmogelijkheden.
 • Ingebouwd stof- en koolstoffilter.
 • Ceramic heating + heat pump mode heating.
 • Ingebouwde temperatuur- en waterlekkagebeveiliging (optioneel).
 • Inclusief duidelijke uitgebreide afstandsbediening.
 • Kan op afstand worden bediend via Wi-Fi of bedraad.
 • Brandveilig! Voorverwarmingsfunctie.
 • ‘Slow Cooldown’ functie.
 • ‘Alarm log’ functie.
 • Geheel uit het zicht te plaatsen.
 • Diepe koeling mogelijk, temperaturen onder de 10°C.
 • Voer gewoon de dag- en nachttemperatuur in en de RevomaxII doet de rest; het kan niet eenvoudiger.

alles in 1 oplossing

De RevomaxII is een alles-in-één oplossing voor het beheren van uw binnenklimaat en heeft de unieke eigenschap om tegelijkertijd te koelen of te verwarmen, te ontvochtigen, te filteren en lucht te circuleren.

Buitentemperatuur telt niet meer mee!

U bent niet langer afhankelijk van de buitentemperatuur en kunt het hele jaar door genieten van het perfecte klimaat. U kunt zelfs de ideale temperatuur behouden tijdens een hittegolf. De RevomaxII zorgt voor een optimale luchtverdeling in de kamer, waardoor een gelijkmatige temperatuur ontstaat. De temperaturen kunnen exact worden aangepast aan uw wensen en zullen continu worden gehandhaafd

Watergekoeld of  luchtgekoeld

De OptiClimate is een klimaatsysteem (koelen of verwarmen) welke volledig efficiënt is ontworpen en waarmee het klimaat tot in de perfectie te regelen is, en dit met een zo laag mogelijk energieverbruik.  Geschikt voor elk soort ruimte of toepassing en met verschillende vermogens leverbaar.