Hallo allemaal, welkom bij mijn vlog over de Opticlimate, het toekomstige koelsysteem dat in Nederland is ontworpen en ontwikkeld. In deze video ga ik jullie laten zien hoe je dit apparaat installeert en bedient, en wat de voordelen ervan zijn voor je kweekruimte of andere ruimte waar geen buitenventilatie mogelijk is. De Opticlimate is een multifunctioneel systeem dat zorgt voor optimale temperatuur, luchtvochtigheid en CO2-niveaus in je kweekruimte. Het kan koelen, verwarmen, ontvochtigen, circuleren en filteren, en het kan automatisch schakelen tussen dag- en nachtmodus dankzij de ingebouwde lichtsensor.

Om de Opticlimate te installeren, heb je een koude wateraansluiting en een afvoer nodig, of je kunt een waterkoeler gebruiken om het water in een gesloten circuit te koelen. Je kunt de Opticlimate aan het plafond hangen of op een standaard of frame plaatsen. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte laat tussen de unit en de muur of het plafond voor een goede luchtstroom. Je hebt ook een stroomvoorziening nodig die geschikt is voor het model dat je hebt gekozen.

De Opticlimate wordt geleverd met een slimme afstandsbediening, die je kunt aansluiten op de printplaat in de unit. Je kunt de afstandsbediening gebruiken om de temperatuur- en vochtigheidsinstellingen voor dag en nacht in te stellen, en om de unit aan en uit te zetten. Je kunt ook de afstandsbediening op afstand bedienen via internet met behulp van de AnyDesk-applicatie.De Opticlimate heeft ook een aantal accessoires die de veiligheid en efficiëntie van het systeem verhogen, zoals een elektrische waterklep, een waterleksensor, een kamerthermostaat, een automatische vochtigheidssensor met lichtcel en een compressorstartsensor. Deze accessoires zijn apart verkrijgbaar en kunnen eenvoudig worden aangesloten op de printplaat.

Dit is een kort overzicht van de Opticlimate en hoe je hem kunt installeren en gebruiken. Als je meer wilt weten over dit geweldige product, kun je de website https://www.airsystemsholland.nl bezoeken of contact opnemen met de klantenservice. Wil je hulp of ondersteuning ontvangen ga dan naar : Revomax Center